Website door Daniek laten maken?

Wil jij Bull's eye gooien?

Meer bezoekers, meer sales betekent meer omzet

€ 35/maand

50%

Je bent er bijna!

Met wie mogen we contact opnemen?

Samen voor de hoogste score!

Daniek de Groot
Eigenaar van MadebyDaniek.nl 

0 +
Klanten geholpen
0
Jaar ervaring
0 +
Websites online

Portfolio

Jasmin Roosendaal

5/5
De samenleving met MadebyDaniek is super fijn. Een luisterend oor en voldoet precies aan de wensen van de klant. De waarde voor onze website was enorm vernieuwd waardoor wij veel nieuwe klanten hebben gekregen. MadebyDaniek is vernieuwd verfrissend en denkt erg goed mee.

Albert Desaunois

5/5
De samenwerking met MadebyDaniek verloopt goed. Hij is proactief en servicegericht. Nadat hij mijn site heeft ontworpen en nog steeds host, kan ik na de voorbije jaar zegen dat ik erg tevreden ben. Ik heb een mooie site die goed bezocht wordt. Ik zou zo iedereen aanraden Danieks diensten af te nemen omdat hij bijdraagt aan mijn succes.

Jan Faber

5/5
Ik vond het erg fijn om met Daniek van MadebyDaniek samen te werken. Hij is er duidelijk en levert goed en snel zijn eerste concepten. Ik ben erg tevreden over mijn website, afgelopen zaterdag hebben we hem voor de laatste keer aangepast. Nogamaals bedankt Daniek. Groetjes Jan.

Een professionele website nodig?

Tegenwoordig worden er meer zoekopdrachten geplaatst via smartphones dan computers. Hiervoor wordt in 97% van de gevallen Google als zoekmachine gebruikt. Uw klanten die vroeger opzoek waren in de Telefoongids zoeken nu op Google en andere sociale media naar de nodige informatie. Om tegenwoordig gevonden te worden door uw potentiële klanten is het uiterst belangrijk online zichtbaar te zijn. Een mooie duidelijke website is van belang.

Klaar voor meer bezoekers?

0 +
Klanten gingen je voor

Over Daniek de Groot

Eigenaar van MadebyDaniek.

Een jonge, gemotiveerde en enthousiaste ondernemer die zich vol passie inzet voor andere ondernemingen.

Het bedrijf MadebyDaniek focust zich op websites maken, webshops bouwen en logo’s ontwerpen voor kleine zelfstandigen en middelgrote bedrijven.

Er wordt niet gedacht in problemen maar in uitdagingen!

Unieke aan ons concept zijn...

Geen opstart kosten

Wij rekenen voor een standaard website geen opstartkosten. Je sluit met ons een contract af en betaalt per maand. Het contract is maandelijks opzegbaar. Je betaalt pas als je volledig tevreden bent over de website die wij voor je hebben gerealiseerd.

WordPress website

Ben je op zoek naar een professionele website of webshop? MadebyDaniek is een full-service bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en Opencart.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Ontwerp en hosting

Wij passen de website aan op de huisstijl en laten de wensen volledig tot uiting komen. We zorgen voor een goede betrouwbare hosting, zodat je daar geen zorgen over hebt. Je kunt de bestaande domeinnaam naar ons overzetten of een nieuwe bij ons aanvragen.